Castell de la Solana

Authentiek ruim landhuis in Alcalalí met een frisse en moderne touch, olijfboomgaarden, verschillende tuinen, fascinerend zicht op de bergen en de vallei, en veel ruimte en faciliteiten voor ontspanning.

Accommodatie

Licentienummer: HA-1415

Authenticiteit, comfort en natuur. Tegen de indrukwekkende achtergrond van de groene vallei, weelderige olijfgaarden en helderblauwe luchten ligt Castell de la Solana. Authentiek in architectuur en stijl, comfortabel en luxueus in inrichting en faciliteiten, in een oase van rust die vloeiend overgaat in zijn natuurlijke omgeving.

Chique and comfortabel

De chique en comfortabele finca is uitgerust met een buitenzwembad, een rustige tuin met kleurrijke flora en smaakvolle kamers met een terras, balkon of patio.

Wat gasten zeggen...

Castell de la Solana is echt een boetiekhotel en biedt een unieke ervaring die de verwachtingen overtreffen. Of je nu op zoek bent naar een romantisch uitje of een rustig toevluchtsoord, dit verborgen juweeltje zal zeker een blijvende indruk achterlaten. Ik kom snel terug!
Astrid Leeuwenhoek
The attention to detail throughout the hotel was impeccable. From the tastefully curated artwork to the plush furnishings, every element contributed to the overall sense of luxury. Bjorn & Maarten were also exceptional, ensuring that every request was met with a warm smile and prompt service.
John Bell
Uno de los aspectos más destacados de mi experiencia fue la vista impresionante desde mi habitación. Era simplemente fascinante, con vistas panorámicas que parecían infinitas. Admirando la puesta de sol con una taza de café o vinito, o escuchando los pájaros y la fuente, cada momento era pura magia.
Roberto Perez
My recent stay at Castell de la Solana was nothing short of exceptional. From the moment I stepped into the domain, I was greeted with an ambiance of elegance and tranquility. The decor exuded sophistication, creating a sense of calm that instantly put me at ease.
Sherly Woodall

7 luxe kamers

De kamers zijn uitgerust met een patio of balkon, WiFi, ChromeCast met scherm, vloerverwarming en airconditioning, en een eigen badkamer. Ze bieden allemaal veel comfort en ruimte. In twee van onze kamers, Dosel en Violeta, staan we onder bepaalde voorwaarden huisdieren toe.

 

Castell de la Solana, waar rust en verwondering elkaar ontmoeten

Of je nu houdt van onze verfrissende superior kamer met terras en veel licht, de kingsize slaapkamer met tuinzicht en patio, of onze ruime kamer met mezzanine: we bieden voor iedereen iets aangenaams en comfortabels.

Gastheren Björn & Maarten

Gastheren Björn en Maarten bieden je een indrukwekkende plek waar het waard is om te zijn – alleen of met anderen. De finca heeft een lichte, moderne en sfeervolle inrichting met een vleugje Spanje en alle comfort die je je maar kunt wensen. De verscheidenheid aan kamers en ruimtes bieden je mogelijkheden om te ontspannen en lekker te lezen of om je gedachten te laten dwalen door onze tuin, maar ook om gezellig samen te zijn bij de vleugel, bar of pooltafel.

Castell de la Solana ligt in de groene vallei tegen een indrukwekkende achtergrond van olijfgaarden en bergen, gekenmerkt door Moorse muurtjes, en de Middellandse Zee vlakbij. De mooie finca is uitgerust met een buitenzwembad, een rustige tuin met kleurrijke begroeiing die vloeiend overgaat in de omgeving.

Vragen over The Jalon Valley

Castell de la Solana ligt in de groene vallei tegen een indrukwekkende achtergrond van olijfgaarden en bergen, versierd met Moorse muren, en de Middellandse Zee vlakbij.
The Jalón Valley

Op zoek naar rust en natuur? Weg van de dagelijkse beslommeringen, hectische omgevingen en prikkelingen?