Finca Lliber

Een sfeervolle locatie die voor gezinnen, individuen en teams privacy en ontspanning biedt: rust en ruimte, zon en schaduw, met bergen en zee.

Rust en ruimte

Een prachtige locatie die voor iedereen wat te bieden heeft. Achterover in de schaduw of juist in de zon bij het zwembad, luieren kan bij Finca Lliber. Met de kippen om je heen die voor de activiteit zorgen, terwijl jij er niets hoeft te doen . . . ontspan. Ons huis ligt op de berghelling met uitzicht op de groene wijnvallei van Jalón, Vall de Pop. Bodega Pepe Mendoza is onze buurman.

Cabana Casita

Naast ons eigen huis staan twee ingerichte privé huisjes, de Cabaña en de Casita. De Cabana is een klein houten chalet. Uiteraard met je eigen badkamer en terras, complete keuken en WiFi en airconditioning. Ga in je badjas op je terras zitten en geniet van het uitzicht op de bergen of van je ontbijt. In de grote tuin vind je een plekje om met je boek te gaan zitten of juist samen een kop thee te drinken. Of kom om te werken en het noodzakelijke met het aangename te combineren.

Wat gasten zeggen...

Heerlijk verbleven in Finca Lliber! Wat een fijne plek; rustig gelegen aan de bosrand, grote tuin met zitjes en voldoende zon maar ook schaduw en een relaxte sfeer. Genoeg te doen in de omgeving; wij hebben ons meer dan vermaakt met onder meer fietsen, hiken, en leuke plaats(jes) bezoeken. Een vakantiegevoel ervaarden we elke dag. De ontbijtjes in de zon, lekkernijen van Sacha en leuke verhalen van Schelto maakte het compleet!!
Martine R.
We hebben een heerlijke tijd gehad in Finca Lliber. Drie nachtjes was echt te kort, maar één groot voordeel....dan kunnen we nog eens terugkomen. :)
Josien V.
Wij mochten bijna drie weken genieten van de rust bij Finca Lliber. Wat een mooie en ontspannen plek. De cabana is knus en fijn en aan alles is gedacht. De mooie tuin, zwembad, hangmat, petanquebaan en overal mooie plekjes ingericht in de tuin. Maar ook genoten van de heerlijke baksels van Sacha en het gastheerschap van Schelto. Meedenkend en tips gegeven, gezorgd voor een fietsmaatje en mooie wandelingen.
Odelia O.

Hiken of wandelen

Achter onze finca vind je de aansluiting op verschillende wandelingen, hikes. Loop de bergen in of langs de bosrand naar Jalón om een kopje koffie te drinken en langs Lliber weer naar ‘huis’ te gaan. Grotere uitdagingen zijn direct in de buurt. 2.500 km aan wandelroutes binnen 30 min. rijden. Ervaar de adembenemende uitzichten over Middellandse Zee en de vele valleien. Na een stevige wandeling naar een top laat je je in het zwembad glijden en tintelt het water op je huid. Wil je wat minder inspanning? Dan kan je metalen ballen gooien op de petanca baan en zien wie het beste kan mikken.

 

Sacha en Schelto

Wij, Sacha en Schelto, ontvangen je graag en helpen je met de vakantieplannen ter plekke. Wij wonen hier sinds 2017 en kennen de directe omgeving goed en delen onze positieve ervaringen graag. Rondom de huizen scharrelen Fatima en haar vriendinnen. Deze dames zorgen voor verse eieren en afleiding.

Ben je met je gezin, je team of met je familie? Wij hebben plaats voor 10 personen en met meer dan 7 gasten, heb je het rijk voor jou alleen.

Vragen over The Jalon Valley

Finca Lliber ligt in groene vallei tegen een indrukwekkende achtergrond van olijfgaarden en bergen, versierd met Moorse muren, en de Middellandse Zee vlakbij.
The Jalón Valley

Op zoek naar rust en natuur? Weg van de dagelijkse beslommeringen, hectische omgevingen en prikkelingen?