Mohini Sound healing

Op naar de innerlijke rust.

Onze reis naar Spanje

Tijdens onze reis naar Spanje vonden we onze plek in de prachtige Jalon Vallei (Vall de Pop). Wij hebben onze passie voor muziek en geluiden gecombineerd en zijn begonnen met het geven van concerten op prachtige, unieke locaties in de omgeving.

Onderweg ontmoetten we Angel, onze dierbare vriendin die dezelfde passie deelt met haar harp, en zo werd ons trio geboren om je kennis te laten maken met de bijzondere wereld van klankheling, samen met onze instrumenten. Je zult jezelf in een innerlijke wereldervaring vinden, waar een stilte wordt gecreëerd die door de geluiden heen te horen is. Het brengt je in een staat van innerlijke rust.

Maud

Ik ben Maud, de oprichtster van Mohini Sound Healing. Mijn reis in de wereld van geluid en frequenties begon tijdens mijn reizen naar India. Daar ontdekte ik de magie van speciale klankschalen uit Nepal die op een diep niveau met mij resoneerden.

De rustgevende klanken van deze klankschalen creëerden een verbinding tussen hemel en aarde, waardoor ik een gevoel van thuiskomen bij mezelf ervaarde. Ik begon een klankschaal mee te nemen op elke reis, en in de loop van de tijd ontstond er een prachtige set.

Deze ervaring inspireerde me om dieper in de wereld van klankheling te duiken. Ik begon een opleiding tot klankheler, en mijn passie voor het werken met frequenties bloeide op. Het is nu een integraal onderdeel van mijn leven geworden, en ik ben enorm dankbaar dat ik de kracht van geluiden en frequenties kan gebruiken voor het welzijn van zowel lichaam als geest.
Doe met me mee op deze reis, en laten we de harmonieuze combinatie van oude wijsheid en moderne heling verkennen door de kunst van geluid.

Paul

Ik ben Paul, een muzikant met een diepgaande passie voor het verkennen van diverse instrumenten, elk met zijn eigen unieke stem. Een van mijn meest gekoesterde ontdekkingen is het geluid van de handpan.

Met jarenlange ervaring in de muziekwereld beschouw ik mezelf als bevoorrecht om mijn liefde voor melodieën en klanken met anderen te kunnen delen. Naast mijn werk als muzikant geef ik ook lessen op een manier die verder gaat dan de traditionele methoden. Mijn lessen gaan niet alleen over het beheersen van instrumenten; ze zijn een reis vol inspiratie, vreugde en een diepe verbinding met de ritmes en melodieën.

Doe met me mee in het verkennen van de magie van muziek en ontdek de unieke taal die elk instrument spreekt. Laten we harmonieën creëren die niet alleen in onze oren, maar ook in onze harten resoneren.

.

 

Angel

Ik ben Angel. Ik speel harp en volg de roep van mijn ziel om meer magie, betovering en schoonheid te manifesteren in mijn dagelijks leven en in de wereld. Ik luister naar het onzichtbare en volg de stem van mijn intuïtieve weten.

Ik speel tijdens helende retraites en op heilige plaatsen in Spanje, Frankrijk, Engeland en Schotland. Hiermee ondersteun ik het creëren van magische portalen voor heling en herverbinding met de natuur en oude afstammingen, zwanen, nimfen, feeën, zeemeerminnen en onze eigen magische menselijke ziel.

Kom met ons in contact

Je kunt met ons meedoen in de prachtige wereld van klanken op speciale locaties. Daarnaast kun je ons boeken voor jouw retraites of zakelijke evenementen en zelfs voor kleine groepen bij jou thuis.

The Jalón Valley

Op zoek naar rust en natuur? Weg van de dagelijkse beslommeringen, hectische omgevingen en prikkelingen?