Simone's Health Food Kitchen

Hé hallo

In mijn gezonde keuken bied ik cursussen, catering en coaching aan. Het draait allemaal om heerlijk, voedzaam en gezond eten. Ik wil anderen inspireren tot een groter bewustzijn van het voedsel dat we eten.

 

Van zaad, tot bodem, tot afval

Ik werk meestal met seizoensgebonden en, waar mogelijk, biologische ingrediënten en ik probeer de ecologische voetafdruk zo veel mogelijk te minimaliseren.

De afgelopen jaren heb ik voor veel retraitegroepen gekookt, voornamelijk in Spanje. Ik kook zowel veganistische, vegetarische als op vlees gebaseerde maaltijden. Ook ben ik bekend met voedselallergieën en -gevoeligheden.

Ik kook op lokatie en maandelijks organiseer ik een huiskamer lunch.

Wat deelnemers zeggen...

Simone heeft een unieke manier van uitleggen. Ze is niet dogmatisch en ze wil je echt als persoon helpen om je gezondheid en kookvaardigheden te verbeteren
Laura van Wijnen
Ik ben een grote fan van Simone's Kitchen. Ze weet hoe ze smaken samenbrengt en maakt eenvoudige dingen erg smakelijk en voedzaam.
Lilian van Veen
Simone maakte van mijn dinerfeest een echt festijn. We kozen voor de vegetarische optie en ik kan zeggen dat niemand de dierlijke producten miste. Het was rijk en smaakvol. Ik ben nu van plan een workshop bij haar te volgen omdat ik meer wil leren over hoe je op deze manier kunt koken.
Vladimir Lozinsky

Mijn reis

Sinds ik me kan herinneren, roer ik in potten en pannen. Op jonge leeftijd begreep ik al hoe belangrijk het was om de juiste dingen te eten. Pas op mijn 28e begon de echte reis naar gezond eten en koken. Toen overwon ik de kwalen die ik had ontwikkeld door een hectisch en stressvol leven in de horeca, dankzij de juiste voeding en supplementen. Ik was zo geïntrigeerd dat ik me verdiepte in alles wat ik te pakken kon krijgen over een gezonde levensstijl. Ik begon te leren en werd zelf een gezondheidsvoedingscoach en chef.

 

.

 

Droom in Spanje

Ik heb veel diëten geprobeerd en zelfs een productiebedrijf opgericht waar ik speciaal allergenenvrij voedsel ontwikkelde. Maar toen dat weer leidde tot een stressvol leven, besloot ik mijn droom te volgen en naar Spanje te verhuizen. “Een recept heeft geen ziel. Jij, als de kok, moet de ziel aan het recept geven.” – THOMAS KELLER

Hier wil ik al mijn kennis en vaardigheden delen om anderen te helpen op hun gezondheidsvoedingspad.

The Jalón Valley

Op zoek naar rust en natuur? Weg van de dagelijkse beslommeringen, hectische omgevingen en prikkelingen?