Sun Sea Sleep

de perfecte plek om samen te genieten van ‘quality time'

Accommodatie

Licentienummer: 22000/2022/54354

De perfecte plek om samen te genieten van ‘quality-time’, te ontspannen, los te koppelen, te vieren en een comfortabel verblijf te ervaren in een prachtige omgeving. Het landelijke huis ligt bovenop een heuvel met een spectaculair uitzicht over de Jalon vallei.

Met 5 B&B kamers en 2 twee-slaapkamer appartementen biedt deze accommodatie mogelijkheden voor eenieder. Met veel ruimte en meerdere terrassen is er genoeg privacy. Ook het samenzijn is gezellig en ideaal met de buitenbar, BBQ area en het grote zwembad.

Groepsaccomodatie

Deze accommodatie kan ook als villa gehuurd worden en is ideaal voor verblijven met grote groepen (tot 25 personen). Met 9 slaapkamers, 7 badkamers, 3 woonkamers en 3 keukens is de villa fantastisch om als groep te genieten. Bruiloften, retreats, fietsvakanties en familiereünies, alles is mogelijk en bij deze volledig uitgeruste villa is alles aanwezig voor een onvergetelijk verblijf. Ook kan de accommodatie aangepast worden aan de wensen van verschillende groepen om het verblijf zo comfortabel mogelijk te maken.

Wat gasten zeggen...

Mijn tweede keer daar. Het is altijd leuk om Bram en zijn vrouw te zien. De kinderen zijn leuk en mijn kind speelt graag met ze. De barbecueplek is het beste voor degenen die graag een lekkere en smakelijke steak grillen. Sterk aanbevolen
Riccie Liss
Wij hebben een fantastische vakantie gehad bij sun sea sleep, extra speciaal gemaakt door Bram & Esther. De locatie is prachtig, omgeven door bergen en het zwembad was een genot. Dankzij de vele bezienswaardigheden in de omgeving zult u zich nooit vervelen. Esther & Bram zorgden elke ochtend voor een heerlijk ontbijt en organiseerden zelfs een bbq-avond voor ons. Zou 100% aanbevelen!
Hanna Devine
Geweldige ervaring met Bram en Ester, ze zijn supergastheer! Ik raad deze plek ten zeerste aan als je wilt uitrusten en genieten van een geweldige plek. Bereid je ook voor op het ontbijt, want het is geweldig en super lekker! 100% aanbevolen
Juan Jesus Plata

Kwaliteit

Sun Sea Sleep staat voor kwaliteit. Onze gasten ervaren een fantastisch verblijf, altijd. Al onze bedden, matrassen en kussens zijn nieuw en de bedden kunnen als kingsize (180 x 200 cm) en als single (90 x 200 cm) opgemaakt worden.

Het panorama uitzicht (zowel zeezicht als de hele vallei), de rust en de ruimte maken het verblijf onvergetelijk. Van luxe kamers (met koffiemachine en privé terras) en romantische kamers (met jacuzzi) voor volwassenen tot speeltuintjes en speelgoed voor kinderen, alles is aanwezig zodat iedereen optimaal geniet.

Lokatie

Sun Sea Sleep ligt bovenop een heuvel tussen Jalon en Benissa. Op deze ideale locatie heb je het beste van beide werelden: Aan de éne kant het panorama uitzicht over de gehele vallei, met mooie kleine Spaanse dorpjes en lokale gezelligheid. Aan de andere kant zeezicht en levendige toeristische kustplaatsen. Het dichtstbijzijnde strand ligt op 10 minuten rijden. Vanaf de accommodatie wandel je of fiets je meteen in de bergen.

Vragen over The Jalon Valley

Sun Sea Sleep ligt in de groene vallei tegen een indrukwekkende achtergrond van olijfgaarden en bergen, versierd met Moorse muren, en de Middellandse Zee vlakbij.
The Jalón Valley

Op zoek naar rust en natuur? Weg van de dagelijkse beslommeringen, hectische omgevingen en prikkelingen?