Sport- en Massage Therapie Villa Tadeo

Sport & Massage

Sport- en Massage Therapie Villa Tadeo, onder leiding van NGS-masseur en personal trainer Herman Medaets, biedt een breed scala aan massages en personal training aan.

Van een stevige full-body sportmassage tot een minder intensieve ‘dream away’ ontspanningsmassage, en van voet- tot gezichtsmassages, er is voor ieder wat wils.

Gun jezelf het beste voor geest en lichaam en maak een afspraak

Telefoonnummer / Whatsapp: +34 6 35511351

Wat klanten zeggen...

Het was een heerlijke massage. heel relaxt. Mijn spieren waren weer helemaal ontspannen. Het is absoluut een aanrader.
Eveline Brauckmann
Met vastzittende schouder na (fiets)valpartij door Herman weer op de been geholpen . Ontspannen rustige sfeer en goede functionele massage. Aanrader voor sporters in de Marina Alta!
Richard Mol
Fijne professionele massage. Eventuele blessures en aandachtspunten goed bespreekbaar en fijn behandeld. Zeker een aanrader!!!
Désirée van Hoeve
Bij Herman ben je, letterlijk, in goede handen!
Herman gaat erg professioneel te werk, hij heeft aandacht voor jou als persoon en gaat specifiek in op bepaalde noden als die er zijn.
Zijn massages zijn erg deugddoend! Boeken en genieten! Samengevat, zalig!
Kelly Bosmans

Individueel en groepen

Daarnaast biedt Villa Tadeo personal training aan, zowel individueel als in kleine groepen, met trainingen op maat die gericht kunnen zijn op het verbeteren van je algehele conditie, kracht, mobiliteit en flexibiliteit, evenals je golf-, padel- en tennisspel. De massages en personal training worden bij jou op locatie verzorgd, waarbij alle benodigde materialen voor zowel de massages als de trainingen worden meegebracht.

The Jalón Valley

Op zoek naar rust en natuur? Weg van de dagelijkse beslommeringen, hectische omgevingen en prikkelingen?