Accommodaties

Accommodaties

De beste accommodaties van The Jalón Valley

Geniet van een verblijf op een prachtige plek waar rust, ruimte en natuur samenkomen in de bergen. Wil je in de ochtend ontwaken met frisse, schone lucht en adembenemende uitzichten?

Onze accommodaties bieden al het comfort dat je nodig hebt voor een zorgeloos verblijf. Of je nu in een knusse B&B verblijft of kiest voor een Boutique Hotel, je zult je hier onmiddellijk thuis voelen. Kom tot rust, laad je batterijen op en laat de magie van de bergen je omarmen. Welkom op jouw toevluchtsoord in de The Jalón Valley!

Castell de la Solana

Authenticiteit, comfort en natuur. Tegen de indrukwekkende achtergrond van de groene vallei, weelderige olijfgaarden en helderblauwe luchten ligt Castell de la Solana.

Buena Idea

Onze charmante Adults Only Bed and Breakfast verwelkomt je met warme gastvrijheid en een scala aan voorzieningen om je verblijf onvergetelijk te maken.

Finca Llíber

Een prachtige locatie die voor iedereen wat te bieden heeft. Achterover in de schaduw of juist in de zon bij het zwembad, luieren kan bij Finca Lliber.

Vakantiehuis Jalon

Vakantiehuis Jalon ligt in de rust en de stilte van het Spaanse achterland net  buiten het dorp Jalon met een spectaculair uitzicht over de Jalon Vallei!!

Los Olivos

Los-Olivos is een vrijwel nieuwe Finca en gelegen op 17.000 m2 grond te midden van veel groen met onder andere 50 olijfbomen. Niet voor niets “Los-Olivos” dus.

Sun Sea Sleep

De perfecte plek om samen te genieten van ‘quality-time’, te ontspannen, los te koppelen, te vieren en een comfortabel verblijf te ervaren in een prachtige omgeving.

Casa Fantastica

Rust en ontspanning op hoog niveau vergezeld door de Brabantse warmte en gezelligheid!

Villa del Ven

De villa biedt de perfecte setting voor een ontspannen vakantie met maximaal zes personen.

Villa Foia Vella

Midden in de natuur, een groen paradijs. Om een rustige sfeer te kunnen garanderen, verwelkomt Villa Foia Vella gasten vanaf 18 jaar.

Meer dan gastvrijheid...

Onze vallei biedt meer dan alleen gastvrijheid: hier vind je enthousiaste Nederlandse ondernemers die een scala aan activiteiten, diensten en producten aanbieden. Kom in contact met ons en ontdek wat wij te bieden hebben!

The Jalón Valley
=
The Recharge Valley of Spain

Unieke ervaringen die je nergens anders vindt

5+
Dorpen

50+
Restaurants

75+
Wandelroutes

100%
Recharge

Onze ambassadeurs

The Jalón Valley

Op zoek naar rust en natuur? Weg van de dagelijkse beslommeringen, hectische omgevingen en prikkelingen?